ALF fejrer 2 år - kårer klubmestre

2016-12-19

I Albertslund Fægteklub (ALF) var mandag d. 19 .december sidste træningsgang inden juleferien. B&U-fægterne brugte denne træningsgang til at markere klubbens 2-års fødselsdag med både kage og en lille klubmesterskabs-turnering.

I U17-kategorien (Kadetter) vandt Enes Tiftikci over Tor Avnbo, og i U14-kategorien (Dreng/Pige) løb Elias Zacho med sejren foran Ketil Hansen.

Blandt de fem fremmødte Miniorer (U10) var det især flot at se relativt nystartede Victor Storm Lind snuppe tredjepladsen og en velfortjent bronzemedalje. Frej Ellebjergs øgede stævneaktivitet hen over efteråret førte ham til en ligeledes velfortjent sølvmedalje, mens Johannes Andersson sikrede sig titlen som miniorernes klubmester.

ALF har i øjeblikket ingen aktive fægtere i U12-kategorien (Puslinge). Alle de nuværende miniorer er årgang 2007, og vil således rykke op i puslinge-kategorien til sommer. Der er således god plads til nye børn og unge, der ønsker at prøve kræfter med kårdefægtning. Og med disse ord ønsker ALF et godt nytår til vores aktive fægtere, deres aktive forældre og alle andre der interesserer sig for vort virke.

Billedet viser træner og fægtere posere for et gruppebillede.

Alle de glade ALF B&U fægtere - nogle med medaljer - og deres træner, Mads Eriksen.

Nærbillede af chokoladekage med glasurmotiv af to sportsfægtere i kamp.

For at fejre klubbens fødselsdag skulle der naturligvis spises kage. Helt hjemmelavet...