Jul på Vestegnen?

2016-12-11

For yngre kårde- og fleuret-fægtere er det sikkert og vidst, at man få uger før juleferien rammes af Mahauts Julestævne. I år var ikke anderledes - og selvom der måske ikke var så mange nisser at finde i Grøndal Multicenter søndag d. 11/12, så var der i hvert fald tre ALF'er i konkurrencen for kårdeminiorer: Frej Ellebjerg, Victor Storm Lind og Johannes Andersson fra Albertslund Fægteklub (ALF) syntes alle, at sådan en fægtekonkurrence var en god måde at tilbringe denne lidt grå decemberdag.

Totalt var der ti deltagere i denne konkurrence - hvoraf fire kom fra to af de tre andre fægteklubber på Vestegnen, som med således 70% af de fremmødte var overordentligt godt repræsenteret. Dette afspejlede sig heldigvis også i resultaterne, hvor de to fægtere fra Taastrup tog sig af bronzemedaljerne, mens ALF's egen Johannes hjemtog guldet. For de to andre ALF'er blev det desværre ikke til en podieplads i denne omgang, men de tog begge masser af stævneerfaring med derfra - ikke mindst Victor, for hvem dette var første ranglistestævne. Ikke nogen dårlig afslutning på året for ALF's yngste fægtere...

Billedet viser de to ALF-fægtere Frej og Victor i færd med deres kårdekamp.

Frej mod Victor: Desværre ville tilfældet, at de to klubkammerater skulle op mod hinanden allerede i første udslagningskamp. Det blev Frej der fortsatte til kvarfinalen, men kun for at blive slået af Johannes.

Sejrspodie, med smilende medaljevindere.

Johannes fandt nissehuen frem for at fejre sin guldmedajle. På 2.-pladsen ses Jonas fra Slagelse, og på 3.pladserne Taastrup-kammeraterne Oliver og Niki.