Gode resultater for alle ALF'er ved stævne

2016-11-12

Hele fire unge fægtere fra Albertslund Fægteklub (ALF) var lørdag d. 12/11 til årets sjette og sidste MM Vision Cup stævne (den østdanske Cup stævneserie for B&U kårdefægtere), der ved denne lejlighed afholdtes i Vipperødhallen: Elias Zacho stillede op i dreng/pige kategorien, mens Victor Storm Lind der var til sit første stævne deltog i kategorien miniorer sammen med de rutinerede klubkammerater Frej Ellebjerg og Johannes Andersson.

Ved stævnets afslutning kunne de alle fire konstatere, at de havde fået resultater som levede op til eller endog overgik deres forventninger. Således kunne Elias i første runde notere sig 5 sejre ud af 6 mulige, og Victor kunne i anden runde notere sig 4 sejre ud af 6 mulige. Frej fik også adskillige sejre og viste åbenlyst fremskridt på sin fægteteknik, mens Johannes nøjedes med at tabe en enkelt kamp og dermed var den af de fremmødte miniorer, som vandt flest kampe. Dermed var det en fornøjet gruppe ALF-fægtere der med deres ledsagende, stolte forældre (og mindre søskende) kunne sætte næsen hjemad efter fægternes store gavebord, som er den faste afslutning på stævneserien.

Efter B&U-stævnet fulgte et Kårdecup-stævne for voksne. Selvom der pt er et mindre voksenhold i ALF-regi, var der desværre ingen af disse der havde mod på at stille op for klubben ved dette stævne.

Vipperødhallen fyldt med B&U kårdefægtere. I forgrunden kæmper ALF-fægterne Victor og Frej.

Nogle af stævnekampene bliver klubkammerat mod klubkammerat - forrest ses her Victor mod Frej

ALF-fægter Victor kæmper mod Marie fra Fægteklubben Trekanten Vordingborg.

Her er ALF-fægter Frej oppe mod en pige fra Vordingborg